Hot

Buchete de flori – Solidago

Dacă alegi buchetul “Solidago”, trebuie să mai știi că rezistentă florilor este una de top. Trandafirul poate rezista pană la 14 zile. Trebuie să menționam la capitolul superlative, că poate rezista cu usurintă la intemperii.

Buchetul de flori “Solidago” zici că a fost creat de zâne! Solaritatea acestui buchet de flori, cât si mirosul de vară pe care îl împrăștie, vor crea o stare minunată de beatitudine celui care îl va primi în dar.
Buchetul de flori “Solidago” este alcătuit din: fire de solidago, fire de lisiantus crem, fire de frezia, fire de trandafir avalanche peach, fire de asclepias.

Întreg aranjamentul este accesorizat cu frunze de salal, o fundă din satin pentru un plus de eleganță și are ca element decorative o cheia sol.
Accesoriul se poate detașa cu ușurință de buchet, astfel încât persoana care va primi buchetul poate rămâne cu această amintire.

180.00lei

 
Din cauza specificului sezonier al florilor, aranjamentele și buchetele florale prezentate pe site pot suferi diferențe de dimensiuni și coloristică. Ținând cont de acest aspect, vom face tot posibilul pentru a păstra cât mai mult din compoziție, iar în caz contrar veți fi contactat de unul din reprezentanții atelierului, care vă va sta cu drag la dispoziție și vă va oferi suport în găsirea celei mai potrivite variante.