Designer Andra Iatan

Andra Iatan Designer Aranjament Floral

M-am născut într-un orășel la poalele munților, un loc cu multă verdeață și voie bună, cu o gradină a bunicilor ca în povești.

Am fost crescută cu multă dragoste, cu respect pentru tot ceea ce mă înconjoară, cu convingerea ca în orice lucru și în orice persoană există o parte frumoasă.

Timpul a trecut și după terminarea liceului și intrarea la facultate mi-a fost dat să descopăr o parte din mine în tărâmul de basm „lumea florilor”.
10 ani, viața m-a pregătit, mi-a trimis dascăli buni pentru a putea învăța și pătrunde în tainele florilor, a jocului cu ele, pentru că la mine în atelier, asta fac: mă joc și sunt copil.
Pe 7 februarie 2013 a luat naștere locul meu drag, „Flori cu suflet”, transformat în „Atelier Andra Iatan”. Și de atunci, în fiecare zi imi trăiesc visul și pe parcurs ce timpul trece, il dezvolt, il creionez în noi și noi culori.

În fiecare comandă pe care o am de pregătit, pun un strop de dragoste și voie bună iar răsplata cea mai mare este bucuria de pe chipul clienților care imi trec pragul.

Consider că sunt o norocoasă pentru că pot îmbina plăcutul cu utilul, pentru că mă pot juca aducând bucurie în jurul meu cât și în suflet.