Designer Andra Iatan

Andra Iatan Designer Aranjament Floral

M-am nascut intr-un orasel la poalele muntilor, un loc cu multa verdeata si voie buna, cu o gradina a bunicilor ca in povesti.

Am fost crescuta cu multa dragoste, cu respect pentru tot ceea ce ma inconjoara, cu convingerea ca in orice lucru si in orice persoana exista o parte frumoasa.

Timpul a trecut si dupa terminarea liceului si intrarea la facultate mi-a fost dat sa descopar o parte din minein taramul de basm „lumea florilor”.
10 ani, viata m-a pregatit, mi-a trimis dascali buni pentru a putea invata si patrunde tainele florilor, a jocului cu ele, pentru ca la mine in atelier, asta fac: ma joc si sunt copil.
Pe 7 februarie 2013 a luat nastere locul meu drag, „Flori cu suflet”, transformat in „Atelier Andra Iatan”. Si de atunci, in fiecare zi imi traiesc visul si pe parcurs ce timpul trece, il dezvolt, il creionez in noi si noi culori.

In fiecare comanda pe care o am de pregatit pun un strop de dragoste si voie buna iar rasplata cea mai mare este bucuria de pe chipul clientilor care imi trec pragul.

Consider ca sunt o norocoasa pentru ca pot imbina placutul cu utilul, pentru ca ma pot juca aducand bucurie in jurul meu cat si in suflet.