Povestea atelierului

În spatele fiecarui lucru sau nume, se află o poveste. Ca majoritatea poveștilor, totul pleacă de la un vis. Un vis ce a devenit realitate. „Flori cu suflet” s-a numit inițial locul meu de liniște și fericire, dar pentru că toate lucrurile se supun normelor, „Flori cu suflet” s-a transformat în „Atelier Andra IATAN”.

Când eram studentă am avut bucuria de a descoperi o lume nouă, o lume a florilor, prin care poți aduce bucurie și zâmbete pe fața oamenilor.

Pentru mine, a fost și este și va fi un tărâm de basm, unde se împletesc culori, arome și sentimente, trezind bucurie în privitor, în cel care le comandă sau în cel pentru care sunt concepute.

După descoperirea „tărâmului vrăjit” un vis s-a născut:

Că într-o bună zi să am o bucațică din acest loc de basm, un colțisor al meu, în care să fac ce pot mai bine și frumos pentru a spori bucuria, zâmbetele sau pentru a aduce consolare în momentele grele, pentru că florile ne însotesc pe parcursul întregii vieți.

După o perioadă de 10 ani, în care am acumulat experiență, în luna februarie a anului 2013, visul a început să devină realitate, astfel a apărut „Flori cu suflet”. Și asemenea fiecărui drum, care poate fi greu la început, ”Flori cu suflet” s-a hrănit cu dragoste, răbdare, multă voință și a început să crească precum un copil care învață să meargă, și cu fiecare pas devine mai sigur și mai încrezător în el.

Într-o bună zi, în prag de sărbători, stând la sfat cu prieteni dragi, am realizat că ‚Atelier Andra Iatan”, va fi numele care va purta mai departe visul.

Poate nu este usor să înveti să mergi singur și să faci primii pași, însă bucuria pe care o trăiești când reușești este inimaginabilă.

Sunt momente în care te mai poți împiedica și rămâne cu semne, dar încrederea clienților în noi, zâmbetele și cuvintele de laudă, mă motivează și îmi întăresc convingerea că drumul este bun.

Sunt persoane care uneori ne trec pragul pentru a se deconecta de la cotidian, pentru a primi energie pozitivă, pentru a-și bucura sufletele cu flori mereu zâmbitoare.

La „Atelier Andra Iatan”, pe lângă posibilitatea de a găsi o combinație potrivită între un aranjament floral și un cadou, care să aducă voie bună în sufletul celui ce le va primi, vei găsi mereu dragoste de frumos, dorința de a descoperi formula perfectă, înțelegere, liniște și dăruire.

Vă așteptăm cu drag, ori de câte ori veți dori să surprindeți păacut persoane dragi, sau vi se intamplă în viață, bucurii nemărginite (naștere de prunci, cununie) sau pur și simplu doriți o schimbare în casă, birou, ori doriți să vă bucurați sufletul, pentru că scopul principal al „Atelier Andra Iatan” este de a creea frumos și de a dărui zâmbete.

"Atelier Andra Iatan este o poveste de 25 de ani despre pasiunea pentru flori"