Povestea atelierului

In spatele fiecarui lucru sau nume, se afla o poveste. Ca majoritatea povestilor, totul pleaca de la un vis, un vis ce a devenit realitate. „Flori cu suflet” s-a numit initial locul meu de liniste si fericire, dar pentru ca toate lucrurile se supun normelor, „Flori cu suflet” s-a transformat in „Atelier Andra IATAN”.

Cand eram studenta am avut bucuria de a descoperi o lume noua, o lume a florilor, prin care poti aduce bucurie si zambete pe fata oamenilor.

Pentru mine, a fost este si va fi un taram de basm, unde se impletesc culori, arome si sentimente, trezind bucurie in privitor, in cel care le comanda sau in cel pentru care sunt concepute.

null

Dupa descoperirea „taramului vrajit” un vis s-a nascut:

Ca intr-o buna zi sa am o bucatica din acest loc de basm, un coltisor al meu, in care sa fac ce pot mai bine si frumos pentru a spori bucuria, zambetele sau pentru a aduce consolare in momentele grele, pentru ca florile ne insotesc pe parcursul intregii vieti.

Dupa o perioada de 10 ani, in care am acumulat experienta, in luna februarie a anului 2013, visul a inceput sa devina realitate, astfel a aparut „Flori cu suflet”. Si asemenea fiecarui drum, care poate fi greu la inceput,”Flori cu suflet” s-a hranit cu dragoste, rabdare, multa vointa si a inceput sa creasca precum un copil care invata sa mearga, si cu fiecare pas devine mai sigur si mai increzator in el.

Intr-o buna zi, in prag de sarbatori, stand la sfat cu prieteni dragi, am realizat ca ‚Atelier Andra Iatan”, va fi numele care va purta mai departe visul.

Poate nu este usor sa inveti sa mergi singur si sa faci primii pasi, insa bucuria pe care o traiesti cand reusesti este inimaginabila.

null

Sunt momente in care te mai poti impiedica si ramane cu semne, dar increderea clientilor in noi, zambetele si cuvintele de lauda, ma motiveaza si imi intaresc convingerea ca drumul este bun.

Sunt persoane care uneori ne trec pragul pentru a se deconecta de la cotidian, pentru a primi energie pozitiva, pentru a-si bucura sufletele cu flori mereu zambitoare.

La „Atelier Andra Iatan”, pe langa posibilitatea de a gasi o combinatie potrivita intre un aranjament floral si un cadou, care sa aduca voie buna in sufletul celui ce le va primi, vei gasi mereu dragoste de frumos, dorinta de a descoperi formula perfecta, intelegere, liniste si daruire.

Va asteptam cu drag, ori de cate ori veti dori sa surprindeti placut persoane dragi, sau vi se intampla in viata bucurii nemarginite (nastere de prunci, cununie) sau pur si simplu doriti o schimbare in casa, birou,ori doriti sa va bucurati sufletul; pentru ca scopul principal al „Atelier Andra Iatan” este de a creea frumos si de a darui zambete.

"Atelier Andra Iatan este o poveste de 25 de ani despre pasiunea pentru flori"